A kisállat eleség-keverékek a rágcsálók - nyúl, tengerimalac, hörcsög -  számára minden nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaznak. A keverékek gondosan válogatott, nagy tisztaságú, kiváló minőségű magvakból állnak. A keverékek több évtizedes tudományos és gyakorlati tapasztalat alapján lettek összeállítva.

 

 

 

RÁGCSÁLÓELESÉG keverék

 A keverék egyaránt alkalmas a szíriai aranyhörcsög, fehér egér, tengerimalac és nyúl táplálására is. Egyszerű a felhasználása, megbízható az összetétele.

Egészítsük ki a rágcsálók táplálékát saláta- vagy káposztalevelekkel, zöldségfélékkel, gyümölccsel. Ivóvizet csak akkor igényelnek, ha a zöldtáplálékról nem tudunk gondoskodni.

Kiszerelés:

dobozos 500 g, 1 kg

 

 

NYÚLELESÉG keverék

 A mageleségből a törpe nyulak számára 2-3 evőkanállal adjunk naponta, míg a nagyobb testű nyusziknak 5-6 evőkanállal. Ne feledjük, hogy a nyuszik eltérő emésztési sajátosságaik miatt télen-nyáron szénát igényelnek. Az ivóvízellátásukról se feledkezzünk meg.

Ha a kedvenceinket egészséges táplálékkal látjuk el, sok örömünk lesz bene.

Kiszerelés:

dobozos 500 g, 1 kg

 

 

TENGERIMALAC ELESÉG keverék

 A mageleségből kedvenceink fejlettségétől függően 30-40 g-ot adjunk. Egészítsük ki nedvdús zöldségfélékkel (almahéj, almacsutka, zöldborsóhüvely, sárgarépa zöldje). A tengerimalac fogai folyamatosan nőnek, ezért a fogak egyenletes kopását elősegíthetjük ha szépiacsontot vagy száraz kenyeret is adunk kedvenceinknek. A friss fűszénát is nagyon szeretik. Ne adjunk káposztát, burgonyát vagy retket, mert erősen puffaszt. Alomként használhatunk faforgácsot vagy macskaalmot is.

Kiszerelés:

dobozos 500 g, 1 kg

 

 

 

 

Oldalmenü
Diavetítő